E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Novi RAV4 Hybrid

Novi RAV4 Hybrid

od 67.480 KM

Dodatna oprema u vrijednosti 900 KM - GRATIS!

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte LD Auto d.o.o.. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

Novi RAV4 Hybrid

Uz besplatan paket dodatne opreme

Dodatna oprema u vrijednosti 900 KM - GRATIS!

 

Izrađen za vožnju i oblikovan da bi se isticao, novi RAV4 Hybrid osigurava vam uživanje u vožnji bilo da ste u gradu ili na zahtijevnim off road terenima. Uz unutrašnjost koja je podjednako udobna koliko je i prostrana i napredne Toyota Safety Sense sigurnosne sisteme koji su dio osnovne opreme, sada svakom kupcu RAV4 nudimo na izbor jedan od atraktivnih paketa dodatne opreme bez doplate:

 

InCity paket: 

- Bočne hromirane ukrasne lajsne 
- Ukrasna hromirana lajsna prtljažnih vrata 
- Zaštitni film ručice mjenjača
 

Utility paket: 

- Organizator prtljažnika 
- Deflektor haube 
- Horizontalna mrežica prtljažnika 
- Gumena zaštita prtljažnika 
- Prednje i zadnje blatarice 
- Zaštitni film ručice vrata

Off Road paket: 

- Krovni nosači 
- Nosač za skije/snowboard 
- Gumena zaštita prtljažnika 
- Ukrasni poklopac ključeva 
- Zaštitni film ručice vrata

Thule paket: 

- Krovna kutija Thule Pacific 200


Iskoristite i ponudu Toyota osiguranja, osmišljenog po mjeri vlasnika Toyote - kasko osiguranje za 163 KM mjesečno za model RAV4 Hybrid Comfort 2WD. Za više detalja i niz pogodnosti koje nudi Toyota Osiguranje, pogledajte: www.toyota.ba/buy-a-toyota/toyota-osiguranje 

Cijena vozila uključuje 5 godina 24-satne besplatne pomoći na cesti Toyota Eurocare, 5 godina garancije bez ograničenja kilometraže i 10 godina garancije na hibridni sklop. 10 godišnja garancija važi isključivo uz redovne provjere hibridne baterije (HHC) jednom godišnje ili nakon pređenih 15.000 km (u zavisnosti koji od uslova nastupi prvi) kod LD Auto d.o.o..

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.