E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Yaris Cross

Yaris Cross

299 KM* MJESEČNO

Sol 1.5 VVT-iE

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte LD Auto d.o.o.. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

NOVI YARIS CROSS

UZ 10 GODINA GARANCIJE TOYOTA RELAX

IZRAĐEN ZA GRADSKI ŽIVOT

 


Ne propustite jedinstvenu priliku! Privucite pažnju grada uz vašu novu Toyotu Yaris Cross Sol 1.5 VVT-iE!
Osigurajte si DO 10 GODINA GARANCIJE UZ TOYOTA RELAX PROGRAM. To može samo Toyota!

299 KM* MJESEČNO

 

 

✔ Toyota safety sense® (napredni paket aktivne sigurnosti)
✔ 16" aluminijski naplatci
✔ LED prednja svjetla za maglu i kombinirana zadnja svjetla
✔ Digitalni mjerači brzine i obrtaja
✔ Toyota Touch® 2 (8" multimedijski ekran u boji osjetljiv na dodir)
✔ Kamera za vožnju unazad
✔ Bežični punjač za kompatibilne mobilne uređaje (Qi Wireless Charging)
✔ Električno pokretanje prednjih i zadnjih stakala sa funkcijom "One Touch" ✔ Senzor za kišu

Iskoristite i ponudu Toyota osiguranja, osmišljenog po mjeri vlasnika Toyote. Za više detalja i niz pogodnosti koje nudi Toyota Osiguranje, pogledajte: http://www.expoauto.ba/service-parts-accessories/toyota-osiguranje/

Ponuda je napravljena za finansiranje na 60 mjesečnih rata od 299,01 KM mjesečno, uz učešće 11.887,24 KM i ostatak vrijednosti 11.585,32 KM.

 

 Istražite prednosti kupovine Toyota vozila
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare besplatne pomoć na cesti

 
Dezinfekcija vozila

Staro za novoODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTAKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h.slide4
LD Auto, Bijeljina

Dražen Bojić
Prodajni savjetnik

065-098-498
Viber ili Whatsapp:
065-098-498

prodaja@ldbijeljina.com
Zatražite ponudu


Cjenovnik i oprema


Besplatno isprobajte

 
Iznos mjesečne rate je informativnog karaktera u saradnji sa Sparkasse leasing doo Sarajevo. Efektivna kamatna stopa sa PDV-om 6,58% (EKS sa PDV-om) u FBiH izračunata na bazi podataka iz tabele, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak registra zaloga i interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Efektivna stopa leasing naknade u RS-u (ELIN) 36,68% izračunata na bazi ponude, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak mjenica, trošak registra zaloga, trošak AO i kasko police za vozilo, trošak registracije vozila i trošak interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Na teret korisnika leasinga padaju svi troškovi koji se odnose na registraciju, osiguranje i korištenje predmeta leasinga za vrijeme trajanja ugovora o leasingu, kao i trošak mjenica. Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i vezana je za šestomjesečni Euribor.

Ponuda je napravljena za finansiranje na 60 mjesečnih rata od 299,01 KM mjesečno, uz učešće 11.887,24 KM i ostatak vrijednosti 11.585,32 KM. Leasing rata je mjesečna, sa uključenim PDV-om. Uslov za kupovinu vozila putem leasinga je kasko osiguranje. Nakon isteka 60 mjeseci od sklapanja ugovora, ostatak vrijednosti je moguće zatvoriti uplatom ostatka vrijednosti, produžavanjem ugovora o financiranju na naredne 2 godine, otkupom od stranke u vrijednosti od 11.585,32 KM ukoliko vozilo nije prešlo više od 75000 km.

10 godina garancije uz Toyota Relax: 3 godine fabričke garancije + do 7 godina ili 160.000km ( šta prije nastupi) dodatne garancije koja se aktivira obavljanjem redovnih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite Toyota Relax ili kontaktirajte LD Auto d.o.o..

Toyota Osiguranje već od 63,03 KM mjesečno uz potpisivanje ugovora na 60 mjeseci.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte LD Auto d.o.o.. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.