E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

O LD Auto d.o.o.

Naša misija je izgraditi dugoročne odnose s našim kupcima/klijentima i pružiti im cjelovitu te najkvalitetniju uslugu na bosanskom tržištu.

 

Naša misija je izgraditi dugoročne odnose s našim kupcima/klijentima i pružiti im cjelovitu te najkvalitetniju uslugu na bosanskom tržištu. Kao članica međunarodne Toyota obitelji, LD Auto klijentima pruža mogućnost brzog i učinkovitoga poslovanja kako pravnim osobama tako i fizičkim osobama i to u svim segmentima kako u prodaji tako i servisiranju automobila.


Danas se LD Auto može pohvaliti s efikasnom procesnom organizacijom u prodajnom i servisnom djelu koju odlikuju produktivni i profitabilni operativni i upravljački poslovni procesi. Ponosni smo što smo izgradili odličnu reputaciju tokom ovih godina za pružanje vrhunske usluge u našoj oblasti i samim tim postigli lojalnost naših kupaca i klijenata.


Od samog početka LD Auto primjenjuje ‘Kaizen principe’ izvorno Toyotinu i svjetski priznatu korporativnu kulturu unapređenja poslovnih procesa koja omogućuje postizanje maksimalne izvrsnosti i vrijednosti usluga za klijente uz istovremeno povećanje interne efikasnosti. Tako smo uspjeli za ovih 10 godina postojanja usrećiti preko 600 naših kupaca.


Neprestano nastojimo zadovoljiti i premašiti očekivanja naših kupaca/klijenata u skladu sa njihovim potrebama. Na raspolaganju je uvijek ljubazno i profesionalno osoblje koje brine o svim zahtjevima kupaca i omogućuje servis po visokim standardima. Naš cilj je da klijenti budu u potpunosti zadovoljni svojim izborom prilikom kupnje i uslugom servisiranja.


Dinamičan razvoj, kontinuirana analiza kvalitete prodaje i servisa, timski rad i motiviranje zaposlenika samo su neke od aktivnosti LD Auto na putu poslovnog uspjeha i stabilnog poslovnog rasta. Težimo konstantnom povećanju kvaliteta i vrijednosti pružanja usluga našim klijentima.


Vjerujemo da će nas klijenti i u budućnosti prepoznati kao idealan spoj inovativnosti, znanja, kvalitete i sigurnosti te da će upravo LD Auto postati njihov prvi i najbolji izbor.


Radujemo se vašoj posjeti u bliskoj budućnosti.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.