E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Osvježenje klima uređaja

Kada vaša Toyota dođe u susret s našim kabinskim zračnim filterom i sistemom čišćenja, svježi zrak će unutar vašeg vozila ostati mnogo duže.Paket osvježenje/
DEZINFEKCIJA KLIME + FILTER KABINE:


60 KM - sa standardim filterom zraka

80 KM - sa poboljšanim filterom zrakaZAŠTO REDOVNO ODRŽAVANJE KLIMA UREĐAJA?

Čišćenje i dezinfekcija unutarnjih klima jedinica je vrlo važno jer se uklanjaju mikroorganizmi, bakterije i virusi koji mogu nastati. To znači da ćemo se pobrinuti za mikro nečistoće koje mogu negativno utjecati na zdravlje.
Vrste filtera zraka/
STANDARDNI TOYOTIN FILTER ZRAKA U KABINIPročistači zraka su izrađeni od netkanih tkanina i uklanjaju sve glavne nečistoće prije nego uđu u vašu Toyotu.

od 41 KM/
POBOLJŠANI TOYOTINI FILTER ZRAKAIzrađeni od netkanih tkanina visoke kvalitete sa slojem aktivnog ugljena, uklanjaju 25% više nečistoća od standardnih pročistača, uključujući alergene i ispušne plinove.

od 61 KMZAŠTO POBOLJŠANI TOYOTIN FILTER ZRAKA?


Zrak s prljavštinom, peludi, prašinom i mirisima ulazi u vozilo. Filter kabine uklanja čestice zagađenja i mirisa (u slučaju filtera s aktivnim ugljenom). Rezultat je čišći i svježiji zrak unutar kabine.

Održavajte svoju Toyotu u formi, zdravu i svježu s Toyotinim filterima zraka i uživajte u čišćoj vožnji.


Neka vaša Toyota ostane Toyota

Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruisanu u Toyoti za Toyotu.
BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.

KVALITET
Toyota poznaje Vaš automobil bolje od ikoga. Zato jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju Vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.

TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocijeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, garantovanu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost Vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost Vašeg vozila kroz vrijeme.Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.