E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

ORIGINALNA DODATNA OPREMA

/
KROVNI NOSAČI

Aerodinamični, izrađeni od čvrstog i lakog aluminija, jednostavno se postavljaju na vozilo. Idealni su u paru s krovnim kutijama, nosačima skija ili bicikla.

YARIS 254 KM
NOVI YARIS 349 KM
COROLLA SD 336 KM
COROLLA TS 319 KM
COROLLA HB 336 KM
C-HR 339 KM
RAV4 336 KM
HILUX 549 KM
PROACE VERSO 202 KM*
PROACE CITY VERSO 306 KM
HIGHLANDER 299 KM

* Cijena samo jednog nosaca./
KUKA ZA VUČU

Toyotine kuke za vuču vam pružaju dodatne mogućnosti za prevoz tereta. Idealne su za pričvršćivanje prikolica i nosača bicikla sa stražnje strane vozila.

YARIS 986 KM
NOVI YARIS 989 KM
COROLLA SD 1.220 KM
COROLLA TS 1.209 KM
COROLLA HB 1.178 KM
C-HR 1.032 KM
RAV4 1.236 KM
HILUX 906 KM
PROACE VERSO 1.079 KM
PROACE CITY VERSO 936 KM
HIGHLANDER 1.313 KM/
KROVNI NOSAČ BICIKLA

Lagani i aerodinamični poprečni krovni nosači mogu prihvatiti veliki raspon Toyotinih elemenata nadogradnje. Krovni nosač za bicikle ispunjava "City Crash" norme.

KROVNI NOSAČ BICIKLA od 261 KM/
KROVNA KUTIJA

Toyotini krovni nosači različitih veličina idealno su rješenje za prevoz prtljage ili opreme za vaše slobodne aktivnosti. U putničkoj kabini će tako ostati više prostora za udobnu i sigurnu vožnju svih putnika.

THULE od 777 KMKatalog u PDF oblikuE-naručivanje na servis


NEKA VAŠA TOYOTA OSTANE TOYOTA


Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruisanu u Toyoti za Toyotu.
BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.

KVALITET
Toyota poznaje Vaš automobil bolje od ikoga. Zato jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju Vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.

TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocijeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, garantovanu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost Vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost Vašeg vozila kroz vrijeme.Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.