E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Servis u LD Auto

LD Auto se može pohvaliti s efikasnom procesnom organizacijom u servisnom djelu koju odlikuju produktivni i profitabilni operativni i upravljački poslovni procesi.

 

 


LD Auto se može pohvaliti s efikasnom procesnom organizacijom u servisnom djelu koju odlikuju produktivni i profitabilni operativni i upravljački poslovni procesi. Posjeduje modernu i izvrsno opremljenu radionicu, a naši se tehničari konstantno educiraju u skladu sa Toyota standardima te su spremni ispuniti sve zahtjeve kupaca/klijenata. Koristeći najnoviju tehnologiju i opremu efikasno rješavaju sve moguće probleme u kratkom roku. Postoji više razloga da nas posjetite, a samo neki od njih su:


1. Klijent je uvijek na prvom mjestu i težimo pružiti kvalitetnu uslugu te posvećujemo punu pažnju svakom klijentu.
2. Profesionalan servisni tim spreman je pružiti vam u svakom trenutku stručan i koristan savjet i omogućiti vam da što bolje razumijete vaš automobil.
3. Radionica je opremljena kvalitetnom opremom i tehnologijom po visokim standardima.


Toyota kvaliteta


Svaki aspekt popravka biti će proveden u skladu s Toyotinim izuzetnim standardima kvalitete. Zaštitite vaše ulaganje tako što će vaš automobil servisirati i održavati Toyotini stručnjaci. To znatno pomaže u održavanju njegove vrijednosti.


Osigurana izvrsnost


Toyota poznaje vaš automobil bolje od ikoga drugoga – u Toyoti je konstruiran, proizveden i Toyota ima obučene tehničare koji se brinu o vašem automobilu. Kako bi automobil funkcionirao što efikasnije i ekonomičnije, LD Auto garantira stručan servis od strane kvalificiranog i obučenog osoblja, i pruža mogućnost sigurnosti, pouzdanosti i zadovoljstva vožnje.


Uglađeno učinkovit servis


Možete se osloniti na vašeg lokalnog Toyotinog ovlaštenog servisera, koji će vam osigurati uglađenu i učinkovitu uslugu u skladu s Toyotinim radioničkim procedurama i standardima.


Bezbrižnost


Naša vozila izrađena su prema izuzetnim standardima. Kako bi osigurali bezbrižan san klijenta, naša vozila pokrivena su jamstvom.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.