E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Besplatno isprobajte Toyotu RAV4

Budite među prvima koji će iskusiti hibridnu snagu novog RAV4 

Ako se smiješ, smij se. Ništa napola. Ako testiraš, testiraj. Temeljito. 
Testiranje počinje 11. februara! Prijavite se odmah kako bi Vam pružili odgovarajući termin, o kojem ćete biti na vrijeme obaviješteni.

Lokacija test vožnje je salon LD Auto, Sremska 6, Bijeljina. Naš prodajni tim će Vas kontaktirati oko dogovora i potvrde traženog termina i vozila. Toyota poštuje vašu privatnost, pa podaci neće biti proslijedeni trećim osobama. Vaši podaci se automatski bilježe kako bismo Vas obavještavali o novim modelima, posebnim ponudama i uslugama. Ukoliko ne želite da primate ove informacije, molimo Vas da to naznačite u polju iznad i vaši podaci neće biti zabilježeni u našoj bazi podataka. Ako u bilo kom trenutku više ne želite da primate gore navedene informacije, molimo vas da pisanim putem obavijestite preduzeće Toyota Adria d.o.o. – Predstavništvo u BiH koje je dužno da postupi po vašem zahtjevu i obriše vaše podatke iz baze.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.